Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jídelníček

13. 5. – 17. 5. 2019

Pondělí                 

Přesnídávka: chléb Šumava, pomazánka sýrová s celerem, jablko, mléko (al. 1,7,9)

 

Oběd:             polévka jáhlová se zeleninou (al. 9)

 

                       vařené hovězí, rajská omáčka, těstoviny, ochucená voda (al. 1)

 

Svačina:         chléb Výražkový, pomazánka z červené čočky, okurek, čaj (al. 1,7)

 

Úterý

Přesnídávka: bílý jogurt, cereálie, banán, ovocno-bylinkový čaj (al. 1,7)

 

Oběd:            polévka kmínová s vejcem (al. 3,9)

 

                      vepřové výpečky, hrachová kaše, steril. okurek, chléb, šťáva (al. 1,10)

Svačina:         chléb Rustikal, pomazánka z lilku, cherry rajče, bílá káva (al. 1,7)

Středa                  

Přesnídávka: raženka se šunkovou pěnou, ananas, mléko (al. 1,7)

 

Oběd:            polévka brokolicová

 

                      aljašská treska zapečená se sýrem, šťouchané brambory, okurkový salát, mošt (al. 4,7)

 

Svačina:        chléb Žitan, pomazánka tvarohová s mrkví, čaj s citrónem (al. 1,7)

Čtvrtek

Přesnídávka: chléb slunečnicový s máslem, hrozny, ochucené mléko (al. 1,7)

Oběd:            polévka cibulová s bramborem

                      pečené kuřecí stehýnko na medu, rýže, zeleninová obloha, šťáva

Svačina:        veletržní bageta, pomazánka pestrá, paprika, ovocný čaj (al. 1,7)
 

Pátek

Přesnídávka: chléb bistro, pomazánka z červné řepy, jablko, mléko (al. 1,7)

Oběd:            polévka zeleninová s cizrnou (al. 9)

                      krupicová kaše s kakaem, ovocný nápoj (al. 1,7)

Svačina:       chléb, pom. z uzeného lososa, bílá ředkev, bylinkový čaj (al. 1,4,7)

 

20. 5. – 24. 5. 2019

Pondělí                 

Přesnídávka: rohlík s medovým máslem, banán, mléko (al. 1,7)

 

Oběd:            polévka hrstková (al. 9)

 

                      koprová omáčka, vařené vejce, brambory, ochucená voda (al. 1,3,7)

 

Svačina:        chléb Šumava, pom. sardinková, kedlubna, ovocný čaj (al. 1,4,7)

 

Úterý

Přesnídávka: chléb knuspi, pomazánka falešný humr, jablko, caro (al. 7,9)

 

Oběd:            polévka pórková s krutony (al. 1)

 

                      milánské špagety sypané sýrem, ovocný nápoj (al. 1,7)

Svačina:        grahamová veka, pom. z uzeného sýru, cherry rajče, čaj (al. 1,7)

Středa                  

Přesnídávka: chléb Bistro, pomazánka vitamínová, hruška, mléko (al. 1,7)

 

Oběd:            polévka vločková se zeleninou (al. 1,9)

 

                      vepřové maso v kapustě, brambory, minerální voda (al. 1)

 

Svačina:        chléb Odkolkův pecen, pom. ze žervé sýru, ředkvičky, bylinkový čaj
(al. 1,7)

Čtvrtek

Přesnídávka: cereální kaiserka s máslem, hrozny, ochucené mléko (al. 1,6,7,11)

Oběd:            polévka rybí (al. 4,9)

                      rizoto s kuřecím masem a zeleninou, ledový salát, šťáva

Svačina:        chléb Rustikal, pom. drožďová, okurek, čaj s citrónem (al. 1,7)
 

Pátek

Přesnídávka: chléb, pomazánka tvarohová s kapií, jablko, bílá káva (al. 1,7)

Oběd:            polévka jarní zeleninová (al. 9)

                      hovězí na houbách, brambory, ovocný nápoj (al. 1)

Svačina:       chléb Sládkův, pomazánka luštěninová, paprika, čaj (al. 1,7)

Pitný režim zajištěn. Změna jídelníčku vyhrazena.

 

SEZNAM ALERGENŮ

1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. KORÝŠI a výrobky z nich

3. VEJCE a výrobky z nich

4. RYBY a výrobky z nich

5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich

6. SOJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

7. MLÉKO a výrobky z něj

8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. CELER a výrobky z něj

10. HOŘČICE a výrobky z ní

11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich

12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY - v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich