Jdi na obsah Jdi na menu

Jídelníček

1.6. - 5.6.2020.PDF

25.5. - 29.5. 2020.PDF

SEZNAM ALERGENŮ

  1. OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK - pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
  2. KORÝŠI a výrobky z nich
  3. VEJCE a výrobky z nich
  4. RYBY a výrobky z nich
  5. PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich
  6. SOJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich
  7. MLÉKO a výrobky z něj
  8. SKOŘÁPKOVÉ PLODY - mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
  9. CELER a výrobky z něj
  10. HOŘČICE a výrobky z ní
  11. SEZAMOVÁ SEMENA (SEZAM) a výrobky z nich
  12. OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY - v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
  13. VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj
  14. MĚKKÝŠI a výrobky z nich